Registrace na 2. kvalifikační turnaj

První kvalifikační turnaj je za námi a přicházíme s poslední šancí se probojovat do play-off. Nepropásněte ho a připojte se v sobotu se svým týmem.

První kvalifikační turnaj vyhrál celek Hippomaniacs, který změnil před svou kvalifikací do ligy své obvyklé složení.

Další kvalifikační odpoledne nás čeká již tuto sobotu 26.5., a to od 13:00!!! Registrovat se na tento turnaj můžete přímo zde na stránkách pod tímto odkazem. Registrace jsou otevřeny až do startu turnaje. Check-in bude spuštěn ve 12:00. V týmu musí být všech 5 členů a nelze z něj nikoho vyloučit, tudíž si předem pořádně rozmyslete s kým chcete hrát.

Tým založíte tlačítkem "Vytvořit tým". Poté se objeví obrazovka s vaším týmem a heslem, které potřebujete, aby se mohli vaši kamarádi připojit do týmu (tlačítko "Přihlásit se do týmu"). K tomuto heslu se dostanete i přes hlavní menu na webu pod "Turnajové týmy".

Kvalifikace bude streamována AR Studiem, rádi vás na jejich kanálu uvidíme.

Když jsme už u streamování, musíme vás také pozvat na nedělní (27.5.) program, kterým jsou zápasy mezi prvními týmy ze skupin. V 10:00 začínají první zápasy a poslední zápasy začínají v 16:00. Vždy se budou odehrávat dva zápasy zároveň, proto jsou pro vás připraveny komentované přenosy na dvou kanálech: AR Studio a oficiální kanál ligy. Přijďte se podívat, určitě se máte na co těšit!

Zveřejněno: 22. 5. 2018
Autor: Skeli
Počet zobrazení: 3414
Počet komentářů: 0
0
0

Pro přidání komentářů se musíte přihlásit.

Článek nemá žádné komentáře

U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Podělte se s námi o Váš názor a budťe první.

Partneři

SAMSUNG QLED Monitor
eSuba
AR Studio
PlayZone
2014 - 2024 © Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Tomáš "Skull55" Feik. Powered by Steam.           Discord