Zpracování osobních údajů

Určitě máme poslední dobou informací o "Souhlasu se zpracováním osobních údajů" či "Změnou obchodních podmínek" plné zuby, ale musíme si to odbít i zde.

Jak s největší pravděpodobností víte, tak v pátek 25. května vstoupí v platnost Evropské nařízení o ochraně osobních údajů. Liga zpracovává Váš jediný osobní údaj a to je email, který není nijak vyžadován, ale pokud chcete tak jej můžete zadat (ale i odebrat) v nastavení vašeho Ligového profilu (v horní liště kliknete na svoji přezdívku a poté vyberte nastavení). Email by měl sloužit k zasílání oznámení emailem (paralelní cesta upozornění na webu), případně další informace o Lize či přidružených projektech. V praxi to tak ovšem není a email byl pouze vypsán u profilu hráče (pokud vybral jeho zveřejnění - možnost zveřejnit email byla dneškem zrušena a u všech nastavena na zakázanou).

Vzhledem k tomu, že zadání emailu bylo, je a bude dobrovolné a není nijak vynucováno pak považuji jeho zadání (či nevymazání) za souhlas se zpracováním osobních údajů. To je ode mě zatím vše a přeji Vám hodně štěstí do dalších fází sezóny.

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů, konkrétně emailu.

Zveřejněno: 23. 5. 2018
Autor: Skull55
Počet zobrazení: 3247
Počet komentářů: 0
0
0

Pro přidání komentářů se musíte přihlásit.

Článek nemá žádné komentáře

U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Podělte se s námi o Váš názor a budťe první.

Partneři

SAMSUNG QLED Monitor
eSuba
AR Studio
PlayZone
2014 - 2024 © Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Tomáš "Skull55" Feik. Powered by Steam.           Discord