Shrnutí poslední sezóny

Po mnohých odehraných zápasech a po proběhlém offline finále můžeme konečně říct, že první sezóna obnovené CZ-SK Dota 2 League je úspěšně za námi.

V rámci ligy jsme si společně prošli 10ti týdny skupinové části. Poté se hrály zápasy o lepší umístění v pavouku na playoff. Následovaly dva kvalifikační turnaje. A poté už přišlo playoff, které se dohrávalo na offline finále v Praze.

Této sezóny se zúčastnilo více než 50 týmů, a není divu, však 70 000 Kč přislíbených od partnera Samsung QLED Monitor není vůbec malá částka. Navíc tato částka byla obohacena o crowdfunding, na který přispívali diváci. Nakonec tedy hráči bojovali o celkovou odměnu 85 000 Kč.

Ve finále se utkaly tři nejlepší celky, a to Hippomaniacs, eEriness.E-Blue a Game-Life Balance. Game-Life Balance se velmi vydařil postup jednotlivými fázemi ligy, proto postupovali bez účasti v playoff přímo do finále winners bracketu. První sérii, která začínala hned po ránu museli čelit týmu eEriness, kteří jsou již dlouhou dobu vnímáni jako jeden z nejlepších a konstatních týmů u nás. Game-Life Balance bohužel sobotní ráno úplně nevyšlo a prohrou první série se dostali do finále losers bracketu, kde museli bojovat o přežití. Druhým týmem v této sérii byli Hippomaniacs, kteří postoupili z prvního kvalifikačního turnaje a probojovali se skrze playoff. V playoff byli posláni do losers bracketu práve týmem eEriness, čekajícím na svého soupeře v Grand finále. Možná, že to byla právě vidina možnosti odplaty, která poháněla Hippomaniacs a pomohla jim vyhrát nad Game-Life Balance a postoupit do již zmíněného grand finále.

Grand finále bylo divácky velmi atraktivní. Hry byly napínavé a plné zvratů a až do konce nebylo jasné, kdo zvítězí. Hráči nás jako diváky absolutně nešetřili a mohli jsme vidět celé tři hry a některé pořádně dlouhé. Nakonec se však podařilo Hippomaniacs urvat vítězství a tím se stali vítězi celé sezóny! Pokud vás zajímá záznam celého streamu, naleznete ho pod tímto odkazem.

Doufáme, že se všem hráčům a divákům CZ-SK Dota 2 League: Samsung Season 1 a už se těšíme na viděnou u dalších projektů, o kterých vás budeme brzy informovat.

Zveřejněno: 8. 7. 2018
Autor: Skeli
Počet zobrazení: 3519
Počet komentářů: 0
0
0

Pro přidání komentářů se musíte přihlásit.

Článek nemá žádné komentáře

U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Podělte se s námi o Váš názor a budťe první.

Partneři

SAMSUNG QLED Monitor
eSuba
AR Studio
PlayZone
2014 - 2024 © Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Tomáš "Skull55" Feik. Powered by Steam.           Discord