Gold Rush - nová turnajová série

Myslíte si, že v květnu si s týmem neužijete pořádný turnaj? Tak to jste na omylu, protože přichází turnajová série zvaná Gold Rush!

Gold Rush


Na co se můžete těšit? Každý turnaj bude trvat po dobu jednoho měsíce a bude obsahovat čtyři kvalifikační turnaje, ze kterých vzdejte 8 týmů, které si to rozdají ve Velkém finále.
Kvalifikační turnaje budou probíhat systémem single elimination Bo1, většinou budou konány v neděli, z každého postoupí první dva týmy(kvalifikační turnaj může být přesunut na jiný den v týdnu).
Na konci měsíce nás bude čekat velké dvoudenní finále, které se bude hrát systémem double elimination Bo3 WB s Bo1 LB, Bo5 grandfinále (1 hra výhoda pro postupujícího z WB). 

Prizepool:

Prizepool je stanoven na 10 000 Kč, které si rozdělí 3 nejlepší týmy v poměru 5500 Kč, 3000 Kč, 1500 Kč.
Ale ani týmy, které se do finále neprobojují nemusí odejít s prázdnout, mohou totiž bojovat o zajímavé ceny! Hráč s nejlepším GPM vyhrává pro svůj tým 5x Lockless luckbox.
Ceny do turnaje daroval náš štědrý sponzor DodyTheVJ, který se podílel na budování turnaje.

Termíny:

První kvalifikační turnaj by měl proběhnout v neděli 18.5. Následovat poté budou další tři kvalifikační turnaje a to konkrétně 25.5. v neděli, 30.5. a 6.6. v pátek. Finále je naplánované 14.6.-15.6.

Registrace a průběh kvalifikací:

Registrace budou spuštěny vždy 24 hodin před začátkem kvalifikace a půl hodiny před začátkem turnaje budete muset potvrdit check in svého týmu. Registrace budou probíhat přímo na stránce turnaje a budou velice jednoduché. Kapitán založí tým a dá heslo svým spoluhráčům, kteří se do týmů připojí. Postupující týmy budou uzavřené(to znamená, že nikdo nebude moci dovnitř ani ven. Jakákoliv změna v rosteru postupujícího týmu bude muset být řešena s administrátory turnaje), ostatní týmy budu vždy po ukončení kvalifikace rozpuštěné a hráči mohou příští kvalifikaci hrát v jiném týmu.

Výsledky budete zadávat, tak jak jste zvyklí z ligy. Obě strany musí potvrdit výsledek!

Dota tickety:

V Dota2storu budou dostupné tickety na tento turnaj v ceně 0.69€. Zakoupením ticketu získáte přístup ke všem zápasům turnaje(V kvalifikačních turnajích budou jenom poslední 3.kola v DotaTV) a budou pro Vás připraveni casteři hned do dvou jazyků. Do češtiny Vám budou zápasy komentovat ověřená dvojka Kovajda+aHk. Do angličtiny nám bude zpříjemňovat zážitek caster FollowTheLight, kterého můžete znát ze zápasů 0. sezóny Cz/Sk Dota2 League.

 

Těšíme se na vaší účast v turnaji a všem přejeme hodně štěstí a ještě jednou děkujeme Dodymu, že do toho s námi šel, doufáme, že to bude oboustranně prospěšná spolupráce.. :)

 

 

Zveřejněno: 7. 5. 2014
Autor: Hafoo
Počet zobrazení: 2676
Počet komentářů: 3
18
0

Pro přidání komentářů se musíte přihlásit.

16:35 29. 5. 2014

mozte presunut finale? 14.6. je lan turnaj v bratislave kde sa chysta dost teamov

19:23 12. 5. 2014
Juhů!

Ticket koupený, teď už si to jen užít :D

19:07 8. 5. 2014

doufam že jste si všimli toho krásneho loga,letáku a tak všeho... Dody je záruka kvality 

Partneři

SAMSUNG QLED Monitor
eSuba
AR Studio
PlayZone
2014 - 2024 © Všechna práva vyhrazena. Vytvořil Tomáš "Skull55" Feik. Powered by Steam.           Discord